U kunt bij Ysveld Fysio terecht voor elke vorm van fysiotherapie. Tevens hebben wij een aantal specialisaties. Hieronder kunt u meer lezen over deze specialisaties.

Sportfysiotherapie

Een sportfysiotherapeut kan sporters – maar vanzelfsprekend ook andere mensen – helpen met blessures of (over)trainingsklachten vanuit zijn/haar kennis over wat er tijdens het sporten gebeurt.

Manuele therapie

Manueel therapeuten gebruiken specifieke onderzoeks- en behandelmethoden voor klachten aan de wervelkolom en aan arm- en beengewrichten. Er zijn meerdere stromingen met verschillende visies en behandelwijzen, zoals het Mulligan concept.

Longreactivatie (COPD)

COPD-patiënten in GOLD stadium II, II IV en die onvoldoende zelf (kunnen) bewegen, kunnen deelnemen aan een zogeheten longreactivatieprogramma.

Parkinson

De ziekte van Parkinson kan niet worden genezen maar actief bewegen en trainen heeft onmiskenbare positieve effecten op het welzijn van de patiënt.

Medical Taping Concept

Als de spieren niet goed werken, leidt dat tot uiteenlopende klachten en symptomen. Met speciale elastische tape kunnen de spieren worden ondersteund. Dit stimuleert het herstellend vermogen van het lichaam.