Wat is personal training?

Wij hebben een samenwerkingsverband met Peer Pulles Personal training en Coaching. Zij werken met een professioneel team van personal trainers, ieder met verschillende specialismen. Bij personal training heeft u een vaste trainer die u één op één coacht en ondersteunt bij het bereiken van uw doelen. Die doelen stellen zij aan het begin vast, na de intake-kennismakingsgesprek. Evenals uw fysieke conditie. Indien gewenst zal er dan een uitgebreide healthcheck plaatsvinden om het beginniveau te kunnen vaststellen. Op basis daarvan wordt een persoonlijk trainingsprogramma uitgewerkt waar zij met u aan de slag gaan. De healthcheck zullen wij periodiek herhalen om de vooruitgang te monitoren.

Ik wil personal training!

Wilt u trainen in onze oefenzaal in Berg en Dal of in de Nieuwstraat, centrum Nijmegen met één op één coaching en begeleiding van een vaste personal trainer, dan maken wij op maat afspraken met u. Voor meer informatie en tarieven, ga naar Peer Pulles Personal Training en Coaching

Waarom trainen?

Misschien wilt u trainen voor een sportief doel, zoals een hardloopwedstrijd. Of wilt u trainen om uw conditie te verbeteren of om af te vallen. Wat uw reden ook is, wij gaan graag met u aan de slag. U bepaalt waar u de lat legt, wij helpen u – met alles wat we in huis hebben – uw persoonlijke doel te halen.

Ouder worden

Naast een groter risico op het ontstaan van typische ouderdomsziektes, leidt ouder worden – vroeger of later – ook tot verminderde spierkracht en souplesse. Sommige bewegingen gaan minder gemakkelijk of lukken op enig moment zelfs helemaal niet meer. Door gericht te (blijven) trainen en verantwoord in beweging te blijven, geeft u een gezond en krachtig antwoord op het verouderingsproces en kunt u langer zelfstandig en onafhankelijk blijven bewegen.

Samen met Ysveld Fysio ontwikkelt u een persoonlijk trainingschema waarmee u ‘weer jaren vooruit kunt’.

Conditie verbeteren

Meedoen met de Mariken- of Zevenheuvelenloop. Op fietsvakantie met uw kleinzoon. Bergwandelen met vrienden. Op krachten komen na een operatie. Aansterken na een auto-ongeluk. Wat de reden om aan uw conditie te willen werken ook is – sportieve prestatie, genezingsproces, revalidatie of misschien wel een weddenschap – wij ondersteunen hem.

Samen met Ysveld Fysio ontwikkelt u een persoonlijk trainingschema waarmee u uw conditie doelgericht op peil brengt.

Afvallen

Voor afvallen bestaan behalve esthetische ook medische aanleidingen, zoals suikerziekte en overgewicht. Regelmatig bewegen heeft een gunstig effect op het voorkomen en ontwikkelen van Diabetes Mellitus type 2. Uw insulinegevoeligheid, bloeddruk, conditie en botdichtheid verbeteren erdoor. Als u last heeft van obesitas, heeft u veelal baat bij een combinatie van voedingsadviezen en een beweegprogramma dat is afgestemd op uw mogelijkheden en eventuele beperkingen. Doel is gecontroleerd gewicht te verliezen en anders te leren eten en bewegen.

Samen met Ysveld Fysio ontwikkelt u een persoonlijk trainingschema waarmee u diabetes en obesitas voortaan beter op afstand houdt.

(Top)sporter

Als fanatieke sporter of topsporter kent u als geen ander uw eigen fysieke sterkten en zwakten. Welke beweging(en) u wel en niet tot in de puntjes beheerst. Behalve werken aan uw verbeterpunten, is trainen een (dagelijkse) routine waarbij u gericht bent op in (wedstrijd)vorm komen of blijven, conditie, uithoudingsvermogen en sportspecifieke bewegingen.

Samen met Ysveld Fysio ontwikkelt u een persoonlijk trainingschema waarmee u sportprestaties resultaatgericht versterkt.