Wat is een trainingsabonnement?

Wilt u trainen in een professionele oefenzaal, met een trainingsprogramma opgesteld door een fysiotherapeut? Dan bent u van harte welkom in de praktijken van Ysveld Fysio in Berg en Dal en het centrum van Nijmegen. 

In Berg en Dal, Zevenheuvelenweg 72, kunt u trainen op maandag t/m vrijdag van 8:00 uur tot 21:00 en op zaterdag van 8:00 tot 12:30. In Nijmegen centrum, Nieuwstraat 9, van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:30, op zaterdag van 8:00 tot 12:30 en op drie avonden tot 21:00. Neem voor actuele openingsavonden contact met ons op.

U start met een uitgebreide intake, waarin een fysiotherapeut samen met u een persoonlijk trainingsprogramma opzet. Dit programma kan op een later moment aan uw ervaringen of veranderde wensen aangepast worden.

De kosten voor de intake bedragen €67,50. Trainen kunt u eenmaal per week voor €36,84 of onbeperkt voor €61,50 per maand. U kunt tevens per maand uw abonnement starten of beëindigen.  

Meer informatie of een afspraak voor een intake? Neem telefonisch contact met ons op via 024-348 0551 of mail naar info@ysveldfysio.nl.

Onze trainingsabonnementen

Individueel trainen - één keer per week

Wilt u één keer per week trainen in onze oefenzaal onder begeleiding van de aanwezige fysiotherapeut(en)? U begint dan met een trainingsintake bestaande uit twee trainingen waarin een fysiotherapeut samen met u uw persoonlijke trainingsprogramma opzet. De intake kost € 67,50. Een trainingsabonnement voor één keer per week trainen, kost € 36,84 per maand. De minimale looptijd van een abonnement is drie maanden, de opzegtermijn is één maand.

Individueel trainen - onbeperkt

Wilt u onbeperkt trainen in onze oefenzaal onder begeleiding van de aanwezige fysiotherapeut(en)? U begint met een trainingsintake bestaande uit twee trainingen waarin een fysiotherapeut samen met u uw persoonlijke trainingsprogramma opzet. De intake kost € 67,50. Een trainingsabonnement voor onbeperkt trainen kost € 61,50 per maand. De minimale looptijd van een abonnement is drie maanden, de opzegtermijn is één maand.

Personal training

Wilt u als particulier trainen in onze oefenzaal met één op één coaching en begeleiding van een vaste fysiotherapeut, dan maken wij op maat afspraken met u. Personal training kost € 65,- per uur.

Bedrijfsabonnement

Trainen met meer mensen is voordeliger. Bij drie of meer bebedrijfsabonnementen krijgt u tien procent korting en vanaf vijf abonnementen bedraagt de korting maar liefst twintig procent. U kiest voor hetzelfde abonnement als een particulier, namelijk één keer per week trainen of onbeperkt trainen. De kosten zijn respectievelijk € 442,- en € 738,40 per jaar. Het abonnement geldt per persoon met de looptijd van een jaar.

Trainingsabonnement afsluiten

Vul onderstaand formulier in om een trainingsabonnement af te sluiten. Na verzending ontvangt u een kopie van het door u ingevulde formulier per e-mail. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om een trainingsintake te plannen. Pas na de intake – wanneer u daadwerkelijk besluit om te gaan trainen – is het abonnement van kracht.

1 + 3 = ?