Een afspraak maken met één van de fysiotherapeuten van Ysveld Fysio is heel eenvoudig. U kunt ons bellen op 024-348 0551 of een afspraakverzoek versturen via onderstaand formulier. In dit formulier kunt u tijdstip en locatie van uw voorkeur invullen. Wij sturen u vervolgens een zo passend mogelijk voorstel per mail, of nemen telefonisch contact met u op.

Voor afspraken binnen 24 uur kunt u ons beter bellen, de verwerkingstijd is circa een dag. Een afspraak duurt 30 minuten. U kunt afspraken maken van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 17.30 uur en tussen 18.30 en 21.00 uur. Op zaterdag van 8.00 tot 12:30 uur. Geef in onderstaand formulier enkel hele en halve uren op bij ‘Tijdstip’.

Bij verhindering graag 24 uur van te voren bericht, anders zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen. Ook in het weekend kunt u ons bereiken voor het maken van een afspraak of om een afspraak te annuleren. Indien niemand u te woord kan staan kunt u altijd een boodschap inspreken, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Afspraak maken

0 + 1 = ?