Ysveld Fysio patientenervaring

Marcel de Korte loopt halve marathon na knierevalidatie

Ysveld Fysio- patientenervaring Marcel de Korte 1Patiënt Marcel de Korte aan het woord:

Al ruim een half jaar was ik bezig om mijn grote doel, het lopen van de 21 kilometer voor mijn 21ste, te verwezenlijken, toen ik last kreeg van knieproblemen tijdens het lopen. Dat zorgde voor veel onzekerheid; ik had namelijk nog nooit lichaamsklachten gehad. Toen de pijn bleef aanhouden, ben ik naar Ysveld Fysio gegaan om me te laten behandelen en adviseren.

Van fysiotherapeut Robbin Delsink kreeg ik naast professioneel advies en direct toepasbare oefeningen ook hele praktische looptips, die me hielpen om mijn knie te ontlasten tijdens het hardlopen. Dankzij de consults verdween niet alleen binnen een maand de pijn tijdens en na het lopen, maar kreeg ik ook het vertrouwen in mijn eigen lichaam terug dat nodig was om de halve marathon uit te kunnen lopen. Met als uiteindelijk resultaat: een probleemloze halve marathon binnen de twee uur, een prestatie waar ik vol trots op terug kijk.

Ik ben Robbin heel erg dankbaar voor de manier waarop hij mij gedurende mijn blessure heeft geholpen. De behandelingen waren altijd zowel professioneel als ontspannen en het was goed mogelijk om afspraken flexibel in te plannen. Het was voor mij een nieuwe ervaring om me door een fysiotherapeut te laten behandelen, maar mocht het nog eens nodig zijn, dan weet ik dat ik altijd op de kennis van Ysveld Fysio terug kan vallen.