Gratis nek en schouder analyse

160108 nek schouderanalyse | Ysveld Fysio

 

 

Gedurende de ‘Frisse Start Week’ van 10 tot 17 januari, bieden wij naast de Bodycheck een gratis nek en schouder analyse aan op het Radboud Sportcentrum.

Nek en schouder klachten

Misschien heb je last van beginnende arm-, nek- of schouderklachten, of dreigen oude klachten terug te komen. Deze worden vaak veroorzaakt door het werk of sport. Wat kun je dan doen? Klachten aan armen, nek en/of schouders komen veel voor. Meestal vormen een verkeerde houding, overbelasting of spanning een belangrijke oorzaak. Typische arm, nek of schouderklachten kunnen voortkomen uit een verkeerde werkhouding aan een computerwerkplek of door een sportblessure. Maar ook kunnen de klachten het gevolg zijn van een afwijking aan de wervelkolom of van een (chronische) aandoening. Nek- en schouderklachten zien we vooral veel bij spanning- en stressgerelateerde klachten.

Gratis Analyse

Een analyse houdt in dat we nek en schouder nakijken op blokkades en verkramping van omliggende spieren. Ook worden de zenuwen die naar de armen en benen lopen getest op beknelling of blessures. Voorafgaand aan dit onderzoek worden er vragen gesteld over eventuele klachten, oude blessures/ongelukken en uw medische situatie. Mocht blijken dat uw nek- en of schouder behandeld kan worden dan zal hier ook advies over gegeven worden. Denk hierbij aan behandeling door een een fysiotherapeut, manueel therapeut, chiropractor, een sportmasseur of oefeningen om uw nek- schouders te versterken. Kortom, reden genoeg om uw nek en schouders te laten screenen!

De gratis nek en schouder analyses vinden plaats op maandag 11 januari tot donderdag 14 januari, iedere dag van 18.00 uur tot 21.00 uur in de behandelruimtes in het RSC. Een afspraak aanvragen is noodzakelijk om niemand teleur te stellen. Dit gaat gemakkelijk online d.m.v. een mail naar info@ysveldfysio.nl o.v.v. ‘nek en schouder analyse’, met vermelding van naam en telefoonnummer en korte omschrijving van de klachten. Wij mailen z.s.m een afspraakbevestiging. Graag zien wij u tijdens de ‘Frisse Start Week’ in het Radboud Sportcentrum voor advies!

 Overzicht gratis bodycheck en nek-schouderanalyse

DAG TIJDSTIP LOCATIE
Maandag 11 januari 18.00-21.00 uur Centrale hal
Dinsdag 12 januari 18.00-21.00 uur Centrale hal
Woensdag 13 januari 18.00-21.00 uur Centrale hal
Donderdag 14 januari 18.00-21.00 uur Centrale hal