Gratis Ruganalyse RSC Nijmegen

150905 Ysveld Fysio | rug analyse

 

15 september ruganalyse praktijk Radboud Sportcentrum

Heeft u last van uw rug? En wilt u eens overleggen met een fysiotherapeut? Maak een afspraak voor een gratis ruganalyse. Dan kijken wij samen met u naar mogelijke vervolgstappen.

Een ruganalyse houdt in dat wij de gehele wervelkolom nakijken op blokkades en verkramping van omliggende spieren. Ook worden de zenuwen die naar de armen en benen lopen getest op beknelling of blessure. Voorafgaand aan dit onderzoek worden er vragen gesteld over eventuele klachten, uw rug/nek, oude blessures/ongelukken en uw medische situatie. 
Dit alles geeft ons een indruk van de conditie van uw wervelkolom en of eventuele huidige klachten veroorzaakt kunnen worden door problemen in de wervelkolom. Ook kan er een inschatting gemaakt worden of er klachten aan zitten te komen door de conditie van uw wervelkolom. Kortom, reden genoeg om de rug te laten screenen!

Mocht blijken dat uw wervelkolom behandeld kan worden dan zal hier ook advies over gegeven worden. Denk hierbij aan behandeling door een een fysiotherapeut, manueel therapeut, een sportmasseur of oefeningen om uw rug te versterken. De therapeut zal u wegwijs maken in het oerwoud van oefeningen en goedbedoelde adviezen. Welke buikspieroefeningen geven geen last in de onderrug en hoe maakt u die verzwakte spieren weer sterk?

De gratis ruganalyse vindt plaats op dinsdag 15 september van 18.00 uur tot 21.00 uur in de behandelruimtes in het RSC. Een afspraak aanvragen is noodzakelijk om niemand teleur te stellen. Dit gaat gemakkelijk online d.m.v. een mail naar info@ysveldfysio.nl o.v.v. ‘ruganalyse’, geef daarbij je naam en telefoonnummer door, wij mailen z.s.m een afspraakbevestiging.

Wij staan voor u klaar dinsdag 15 september!