Individueel trainen

Individueel trainen op abonnementsbasis

In Berg en Dal, Zevenheuvelenweg 72, kunt u trainen op maandag t/m vrijdag van 8:00 uur tot 21:00 en op zaterdag van 8:00 tot 12:30. In Nijmegen centrum, Nieuwstraat 9, van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:30, op zaterdag van 8:00 tot 12:30 en op drie avonden tot 21:00. Neem voor actuele openingsavonden contact met ons op.

U start met een uitgebreide intake, waarin een fysiotherapeut samen met u een persoonlijk trainingsprogramma opzet. Dit programma kan op een later moment aan uw ervaringen of veranderde wensen aangepast worden. De kosten voor de intake bedragen €67,50. Trainen kunt u eenmaal per week voor € 36,84 of onbeperkt voor € 61,50 per maand. U kunt tevens per maand uw abonnement starten of beëindigen.

Na de trainingsintake stellen we uw fysieke conditie en doelen vast en maken een persoonlijk trainingsprogramma waarmee u onder begeleiding van een fysiotherapeut zelfstandig kunt trainen.

Trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut – zonder dat u last heeft van bewegingsklachten – kan bij onze vestigingen in Berg en Dal en Nijmegen centrum.

Meer informatie of een afspraak voor een intake? Neem telefonisch contact met ons op via 024-348 0551 of mail naar info@ysveldfysio.nl.

Maak een afspraak

Jos heeft mij letterlijk en figuurlijk weer in beweging gekregen. Voor mij een hele belangrijke stap in deze fase van mijn leven. Miriam Cliënt
Dankzij de begeleiding van Ysveld Fysio verdween niet alleen binnen een maand de pijn tijdens en na het lopen, maar kreeg ik ook het vertrouwen in mijn eigen lichaam terug dat nodig was om de halve marathon uit te kunnen lopen. Anja Goossens Cliënt
Modern ingerichte fysiotherapie-praktijk met een open uitstraling. Afspraak is zo gemaakt na vrije inloop, de behandeling vaak nog dezelfde dag. De behandeling zelf is prima. Geen heftige manuele therapie, maar stevig genoeg op plekken waar het nodig is. Hier kom ik vaker terug! Rob Haans Cliënt