Ysveld Fysio opent haar vierde praktijklocatie in de GRIP Boulderhal!

In 2017 opent Ysveld Fysio haar vierde praktijklocatie! Deze nieuwe locatie bevindt zich in de GRIP Boulderhal in Nijmegen en is toegankelijk voor iedereen.

De GRIP Boulderhal en Ysveld Fysio

Ysveld Fysio is een praktijk met meerde locaties en veel specialismen. Met de kennis en kunde die wij in huis hebben zijn wij in staat de moeilijkste problematiek aan het houdings- en bewegingsapparaat op te lossen. Binnen ons team wordt intensief samengewerkt om u de beste behandeling te bieden. Wij gaan door tot uw hulpvraag is opgelost.

Bovendien zijn wij expert op het gebied van de klimsport. Klimmen is een sport waarbij blessures aan schouders, ellebogen, polsen en handen regelmatig voorkomen. “Met fysiotherapie op locatie sluiten we aan op de behoefte die er in de Boulderhal ontstond. We behandelen hier niet alleen klimsportgerelateerde blessures. Al onze specialisaties, waaronder sportfysiotherapie en manuele therapie, zijn in de Boulderhal vertegenwoordigd”, aldus praktijkhouder en fysiotherapeut Harold Ysveld. 

Wat is boulderen?

Boulderen is een klimdiscipline die snel in populariteit groeit in Nederland. Je probeert ‘klimpuzzels’ op te lossen op wanden van ruim 4 meter hoog met een valmat als bescherming. Hier heb je techniek, souplesse en kracht voor nodig. Het is een  toegankelijke sport: je kunt het individueel doen wanneer het jou uitkomt en je hebt geen materiaal of uitgebreide instructies nodig.

Houd onze site in de gaten voor meer informatie over de opening van onze nieuwe locatie!