Harold IJsveld over de opening van zijn derde praktijk

Ysveld Fysio opende op 28 juni een fysiotherapiepraktijk in het stadscentrum van Nijmegen. Met een praktijk op de Nieuwstraat 9, vlak achter het Koningsplein, is het voor bewoners en werkenden in en rond het centrum mogelijk om hartje stad de fysiotherapeut te bezoeken.

Het is de derde vestiging die Harold IJsveld, eigenaar van Ysveld Fysio, opent. Hij heeft al een praktijk in Berg en Dal en op het Universitair Sportcentrum in Nijmegen. Waar het idee vandaan komt om een nieuwe vestiging te openen, kan hij eenvoudig uitleggen: “Veel van onze patiënten wonen of werken in de stad en herhaaldelijk hoorden we dat het toch wel even reizen was naar het USC of naar onze vestiging in Berg en Dal. Toen ik hoorde dat het voormalige pand van reisbureau De Planeet niet alleen een beneden-­, maar ook een bovenverdieping had, ontstond het idee om hier een nieuwe praktijk te openen.”

In de nieuwe locatie ziet Harold een groot voordeel: “Fysiotherapie in de stad zorgt ervoor dat mensen snel geholpen kunnen worden in hun eigen omgeving of onder werktijd. Daarnaast biedt de locatie niet alleen alle ruimte om patiënten te behandelen, maar ook om met het team na te scholen en te overleggen.”

Onder het motto “Beter bewegen” ondersteunt, behandelt en begeleidt Ysveld Fysio mensen die lichamelijk willen herstellen of trainen. Het betrokken team van therapeuten doet dat deskundig, gedreven en zorgzaam. Op de Nieuwstraat zullen zeven therapeuten van het Ysveld Fysio team aan de slag gaan. De praktijk is zes dagen in de week geopend van 8 uur ‘s ochtends tot 10 uur ‘s avonds.