Sportmassage

(Sport)massage

We hanteren verschillende massagetechnieken om mensen beter te laten bewegen: de klassieke massage, bindweefselmassage, fascietechnieken en triggerpoint behandeling. We gebruiken deze technieken om spierspanning te beïnvloeden, pijn te verminderen, en verklevingen of andere fysiologische veranderingen om te keren. Of we zo het einddoel bereiken of niet, we scheppen wel de voorwaarden om verdere behandeling en herstel mogelijk te maken. Het ligt aan je klacht en de diagnose welke techniek we op een bepaald moment gebruiken.

Het is ook mogelijk om een afspraak voor sportmassage te maken. Dit komt voor eigen rekening en hier kun je je specifieke wensen aangeven, zodat je goed voorbereid aan de start verschijnt.

Present bij evenementen
Over sportmassage gesproken: tijdens de Nijmeegse vierdaagse zijn we altijd geopend om lopers te masseren en kleine kwetsuren te behandelen. We doen dit met veel plezier en na 17 jaar mogen we wel van een traditie spreken. Ook dit jaar staan we weer voor je klaar. Je kunt ons ook treffen bij de evenementen van 024 sport, zoals de Eilandrun en Nightrun. In de aanloop hiernaartoe verzorgen we clinics; tijdens de loop masseren en tapen we of geven we passend advies.

Maak een afspraak