Ik probeer de mogelijkheden van fysiotherapie optimaal te benutten. Dat betekent dat ik gebruik maak van mijn persoonlijke ervaring, wetenschappelijke onderzoeksresultaten en de wensen en mogelijkheden van de patiënt. Ik vind het geweldig als een patiënt zijn of haar persoonlijke doelen haalt.

Martin Ophey

Sportfysiotherapeut

Fysiotherapeut Martin Ophey (1975) heeft na zijn opleiding fysiotherapie in Nijmegen een wetenschappelijke master paramedische zorg aan de Radboud Universiteit in Nijmegen gedaan en een opleiding tot ESP-sportfysiotherapeut (www.esp-education.net) in Wenen afgerond. Martin is sinds 2003 aan Ysveld Fysio verbonden en werkt daarnaast als docent voor het ESP-education Network, het NPI en het Nexus opleidingsinstituut voor fysiotherapie www.nexus-physiotherapy.eu Van 2000 tot 2007 heeft hij gewerkt als docent aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen.

Martin is redactielid van vaktijdschrift “Sportphysio” van uitgeverij Thieme.

Publicaties van de afgelopen jaren:

In zijn vrije tijd doet Martin aan rots- en ijsklimmen, tourskiën en wandelen. Ook bezoekt hij regelmatig ‘afgelegen’ landen en gebieden als Peru, Nepal en Alaska.

Neem contact op met Martin

0 + 7 = ?