Hardloopspreekuur Zevenheuvelenloop

Ysveld Fysio | ZevenheuvelenloopDe 31e Zevenheuvelenloop (15 km) zal op zondag 16 november 2014 plaatsvinden en op zaterdag 15 november wordt de Zevenheuvelennacht (7km) gelopen.

Een goede voorbereiding is daarbij het halve werk!

Praktijk voor fysiotherapie Ysveld Fysio organiseerd in de vestiging op het Universitair Sportcentrum een gratis hardloopspreekuur op dinsdag 14 oktober vanaf 13.00 uur tot 21.00 uur voor alle lopers.

Blijf niet langer rondlopen met een (dreigende) klacht die door een adequate analyse van de sportfysiotherapeut tijdig en op een juiste manier kan herstellen. De podoloog zal ook aanwezig zijn voor het maken van een gratis loopanalyse. Aan de hand van deze analyse wordt gekeken naar uw voettype, stand en looppatroon. Twijfel je of meelopen verstandig is? Leg je klacht voor aan één van onze specialisten en beslis samen wat het beste voor je is.

Om iedere loper op een juiste manier van advies te kunnen voorzien willen we je vragen je aan te melden via dit aanmeldingsformulier. Geef daarbij aan bij ‘onderwerp’ voor welke discipline je de afspraak zou willen maken;

Hardloopspreekuur 14 okt Sportfysiotherapie Zevenheuvelenloop

Hardloopspreekuur 14 okt Podologie Zevenheuvelenloop

 

Een sportieve groet,

Het team van Ysveld Fysio