Open dagen

Open dagen 3,4 en 5 juni 2015 | Ysveld Fysio AlgemeenOpen dagen vestiging Nieuwstraat

Op 3, 4 en 5 juni openen wij onze deuren voor alle belangstellenden, om kennis te maken met onze vestiging in de Nieuwstraat in het stadscentrum van Nijmegen. Met zorg hebben wij voor u het volgende programma samengesteld:

Gratis ruganalyse en bodyscan

Een ruganalyse houdt in dat wij de gehele wervelkolom nakijken op blokkades en verkramping van omliggende spieren. Ook worden de zenuwen die naar de armen en benen lopen getest op beknelling of blessure. Voorafgaand aan dit onderzoek worden er vragen gesteld over eventuele klachten, uw rug/nek, oude blessures/ongelukken en uw medische situatie. 
Dit alles geeft ons een indruk van de conditie van uw wervelkolom en of eventuele huidige klachten veroorzaakt kunnen worden door problemen in de wervelkolom. Ook kan er een inschatting gemaakt worden of er klachten aan zitten te komen door de conditie van uw wervelkolom. Kortom, reden genoeg om de rug te laten screenen!

Mocht blijken dat uw wervelkolom behandeld kan worden dan zal hier ook advies over gegeven worden. Denk hierbij aan behandeling door een een fysiotherapeut, manueel therapeut, een sportmasseur of oefeningen om uw rug te versterken. De therapeut zal u wegwijs maken in het oerwoud van oefeningen en goedbedoelde adviezen. Welke buikspieroefeningen geven geen last in de onderrug en hoe maakt u die verzwakte spieren weer sterk?

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid voor het maken van een bodyscan. U krijgt meer inzicht in uw lichaamssamenstelling en krijgt een uitgebreid rapport én beweegadvies mee naar huis.

De gratis ruganalyses en bodyscans vinden plaats op alle Open dagen, iedere dag van 8.00 uur tot 21.00 uur. Heeft u niet veel tijd, stuur dan een mail naar info@ysveldfysio.nl o.v.v. ‘ruganalyse’ of ‘bodyscan’, geef daarbij uw naam en telefoonnummer en voorkeurs dag en tijdstip door. Wij mailen u z.s.m een afspraakbevestiging.

Informatie over onze behandelmethodes en specialisaties

  • Sportfysiotherapie
  • Manuele therapie
  • Podologie
  • Longreactivatie (COPD)
  • Claudicatio Intermittens
  • Parkinson
  • Personal training

Met trots presenteren wij u onze gastvrijheid en deskundigheid. Wij zien u graag op één van deze Open dagen in onze vestiging in het hart van Nijmegen!

Het team van Ysveld Fysio